16 appar som hjälper dig att tjäna pengar hemifrån i Indien

Appar som hjälper dig att tjäna pengar hemifrån online kan i stort sett tjäna två mål. Den första kategorin innehåller appar som kan hjälpa dig att börja tjäna pengar. Företagen idag behöver människor att genomföra enkäter, spela sina spel och tillhandahålla värdefull information för att bygga sina produkter.

Dessa appar är en enkel väg för företag att testa och bygga bättre produkter samtidigt som användarupplevelsen maximeras. För konsumenterna är detta ett enkelt sätt att hämta lite extra pengar med minimala ansträngningar medan du njuter av en snabb paus på sin telefon.

Cointiply

Denna app betalar dig i bitcoins för att spela spel, göra enkäter, installera appar och visa annonser. Du kan konvertera bitcoins till hårda kontanter med WazirX i Indien och Coinbase utomlands. Dyk ner i bitcoinvärldens nyligen präglade kassa för att skörda frukterna av denna spännande app.

Swagbucks

Denna app kräver att du fyller i frågesporter och spelar spel, vilket belönar dig med Amazon-, PayPal- och Starbucks-kuponger. Samtidigt som de inte ger dig pengar direkt, ger de dig den direkta vägen dit du i alla fall skulle ha spenderat pengarna.

Perk

Kanske den mest populära enkla penningplattformen, den behöver dig för att slutföra uppgifter och vinna belöningar. Du kan titta på videor, spela spel och besöka webbplatser för att vinna Amazon-presentkort. Den glansiga glansen på Perk-plattformen kan hålla dig förälskad i timmar i sträck och samtidigt ge dig några bra pengar.

MooCash

Denna app hjälper dig att tjäna pengar genom att helt enkelt använda din skärmskåp, genom att svepa åt vänster för att göra anspråk på ett erbjudande. Du får se en video eller ladda ner en app för att göra anspråk på dina kontanter via Google Reward Card eller PayPal.

En annan plattform för företag att testa sina produkter och köra nummer, allt för lite extra pengar i fickan.

RozDhan

När du laddar ner och delar videor, gör mikroquizzer eller hänvisar dina vänner till plattformen, alla dessa aktiviteter hjälper dig att tjäna pengar som kan tas ut när du tjänar upp till Rs 200 via Paytm. Den här appen integreras med PayTM för att tillhandahålla pengar direkt.

U talar vi betalar

Användare är skyldiga att läsa upp de meddelanden som visas. När du är klar tjänar användarna faktiska pengar på sitt konto. Eventuellt används som en databas för att utbilda AI-system i röstigenkänning och talrelaterade funktioner.

Google Opinion Rewards

När du registrerar dig får du 20-30 enkäter att fylla i varje vecka. Efter att ha gett din åsikt och recensioner tjänar du krediter som varierar från 0,1 till 2 dollar.

Dessa poäng kan lösas in för nedladdning av Googles tjänster som appar, musik, filmer etc. Även om du inte ger dig kontanter direkt, kommer den här appen att ge dig poäng att använda de många tjänster som erbjuds av Google.

  • 11 tips för att förbättra produktiviteten från hemmet medan du arbetar på distans
  • Topp 7 gratis online mötesverktyg för frilansare och företag
  • 7 effektiva sätt att få frilansande skrivjobb för nybörjare i Indien

B) Appar för produktivitetsförbättring

För dem som faktiskt planerar att arbeta på sin borta, kan vi nu titta på appar som kan förbättra prestandan, vilket eliminerar rutinmässiga och vardagliga uppgifter från det dagliga schemat.

Genom att notera dina uppgifter, optimera din tid för att undvika slöseri och till och med hålla reda på dina utgifter kan appar idag hjälpa dig att uppnå allt. Du kan spara viktiga artiklar, anteckna och förbättra den totala effektiviteten med de många appar som finns på den nuvarande marknaden.

Wunderlist

Denna app hjälper dig att organisera att göra-listor, deadlines och mer. Du kan enkelt samarbeta med kollegor och vänner samtidigt som du gör snabb synkronisering över alla dina enheter. Appen hjälper dig att hålla koll på det arbete du behöver prioritera.

Toppspårare

För att hämta betalningar från arbetsgivare, betala till extern hjälp kan du använda Top Tracker.

Den spårar effektivt alla dina utgifter tillsammans med den tid du spenderar på e-post för att kartlägga din produktivitet. När du hanterar långa betungande projekt kan det vara mycket viktigt att hålla reda på tiden. Appen kan hjälpa dig att hålla koll på dina största tidsavlopp och optimera för att förhindra det.

Utter

Att ta anteckningar är ofta en stor huvudvärk, Otter är en AI-driven antecknings- och transkriberingsapp som hjälper dig att spara den tid du spenderar på att ta rikliga anteckningar.

Flipd

Om sociala medier är ett stort tidsavbrott för dig, överväg att använda Flipd för att blockera webbplatser som slösar bort din tid. Ofta blir vi mycket distraherade av sociala medier, det är en bra idé att använda en blockerare som denna som kan möjliggöra ett effektivt utnyttjande av tiden.

Evernote

Detaljspårningsapp för att tjäna pengar hemifrån
Den färdiga anteckningsappen låter dig skriva ner alla detaljer, samarbeta med medskapare och synkronisera över alla dina enheter. Appen är kompatibel på flera enheter och kan låta dig göra ändringar i realtid när saker och ting utvecklas.

Ficka

När du forskar kommer du att stöta på flera ämnen / artiklar som du vill använda som referens. Pocket låter dig bokstavligen ficka alla länkar eller information som är värda att spara. Du kan enkelt gå tillbaka till ditt sparade eller markerade objekt och komma ikapp med dem.

Hur tjänar jag pengar hemma?

Det är enkelt, bara börja tjäna och optimera sedan din produktivitet. Vid någon tidpunkt kanske du inte får så många projekt samtidigt en gång, men att tjäna pengar hemifrån online är en gradvis process.

Du trycker på rätt projekt ibland och ibland tror du att ditt arbete inte överensstämmer med dina färdigheter. Så när frågan är hur man tjänar pengar hemifrån online, använd dessa appar och få ut det mesta av dina färdigheter när du arbetar hemifrån.

Men innan du börjar din karriär i detta, kom ihåg att ha några saker i åtanke. Medan du arbetar hemifrån låter det enkelt och lukrativt att tänka, det finns saker du missar om du inte arbetar på en dedikerad arbetsplats.

Saknad kontorsskämt

Saknad kontorsskämt medan du tjänar pengar hemifrån
Hemma får du inte interagera med dina kollegor. Den ökända kontorsskämt är ofta ett utmärkt tillfälle att skapa nätverk och vinna vänner och allierade.

Att interagera med lagkamrater och kollegor personligen hjälper dig att samarbeta och förstå projektkrav bättre. Att prata via videoappar är ofta besvärligt och saknar samma lätthet som en konversation eller diskussion ansikte mot ansikte har råd med.

Fröken är en del av samhället

Att arbeta tillsammans inom ett samhälle är till hjälp även i tuffa tider. Stressen från att närma sig en deadline eller ofyllda mål kan bättre mötas av andra människor i en liknande position.

På kontor med fotbollsbord och andra liknande spel får du chansen att stressa ut även mitt på dagen.

Arbetskvaliteten är svår att matcha

För företag har det varit ett stort problem att upprätthålla ansvarsskyldighet och arbetskvalitet. Arbete hemifrån ser ofta på avlägsna möjligheter som stegstenar till större roller och ignorerar därmed kvaliteten på den insats de lägger till i sitt arbete.

Att anställa avlägsna arbetstagare kan således vara ett stort bekymmer för företag som också vill att deras fast anställda ska vara fysiskt närvarande på kontoret.

Så valet är ditt. Tjäna pengar medan du arbetar hemifrån med appar för att förbättra produktiviteten. Välj ett särskilt kontor med alla vanliga aspekter som rör det. Gör det effektivt och produktivt med ovanstående appar och applikationer.

Leave a Comment