20 bästa appar för att tjäna pengar i Indien att leta efter 2021

Googles åsiktsbelöningar:

Googles opinionsbelöningar är en av de bästa apparna för riktiga pengar i Indien. Google har en fot i varje digital dörr. Inte konstigt att de är nästan universella nuförtiden!

Hur som helst, Google Opinion Rewards går vanligtvis under radarn när man diskuterar appar för att tjäna pengar i landet. Utgångspunkten är enkel. Du hjälper dem att konsolidera användargenererad data; de betalar dig för dina ansträngningar och tid. Undersökningarna som Google presenterar här är vanligtvis slumpmässiga, baserat på sökpopulation och allmänhetens intresse.

I genomsnitt kommer du att få runt en undersökning per vecka, så dina intäkter begränsas utifrån vad du gör från den undersökningen. För att hålla betalningen strömlinjeformad når pengarna du tjänar på denna plattform din plånbok som Google Play-kredit.

Du kan sedan lösa in detta i Play Store på betalda appar. Allt som allt, Google Opinion Rewards är en nybörjarapp för penningtäckning med en linjär struktur för användare.

Eftersom det är ett erbjudande från Google har du antagligen gissat att det är anpassat för Android-användning.

CashBuddy:

CashBuddy är en annan fantastisk app för att tjäna pengar i Indien. Denna unika app dyker djupt och hämtar belöningar från en mängd olika uppgifter. Några av dessa kan vara så enkla som att titta på en reklam-YouTube-video för en viss produkt. Som vanligt finns också ett referensschema för användare som garanterar belöningar.

Normalt ligger dessa belöningar i intervallet 50 kr. Annonserna krediteras din Paytm-plånbok, som du sedan kan lösa in senare. CashBuddy erbjuder en sömlös upplevelse hela tiden! Tillgänglig på Android.

Roz Dhan:

Bokstavligen översatt från hindi betyder detta dagliga pengar. I denna app för att tjäna pengar är hastighet avgörande och pengar rör sig snabbt. Redan från början kan du tjäna pengar bara för att registrera dig! Appen använder koder (liknande kuponger) för att garantera belöningar.

Som de flesta andra pengar-appar i Indien använder Roz Dhan Paytm Wallet för att kreditera dina intäkter. Roz Dhan-upplevelsen är lika sömlös som de kommer. Du hittar appen på Android.

Loco:

Låt spelen börja! Loco tar utgångspunkten att tjäna pengar online och lägger till ett konkurrenskraftigt snurr till det. Du tjänar pengar baserat på antalet frågeställningar du får rätt! Glasyren på kakan här är att appen har bestämmelser för allmänt bruk också språk som bengalska och marathiska är fullt implementerade.

Det finns dock nackdelar. Frågorna är tidsinställda, och det finns bara begränsade försök på en dag för att förhindra exploatering. Loco finns i App och Play Store.

Användarkänsla:

Den här appen hjälper dig att tjäna pengar snabbt samtidigt som du är mycket produktiv. Kärnan i UserFeel härrör från att du hjälper webbplatsägare att bedöma deras webbplats styrkor när det gäller UI / UX.

Betalning sker i första hand via PayPal och du får 10 dollar för varje webbplats som du framgångsrikt utvärderar. Undersökningarna är naturligtvis omfattande, så du måste arbeta för det! UserFeel är främst tillgängligt i Google Play Store.

mCent:

Den här appen är en annan gammal favorit bland de indiska mobilanvändarna. Som namnet antyder fokuserar mCent på att få sina användare pengar för enkla remissuppgifter. mCent hjälper dig också att tjäna gratis mobila laddningar genom en separat uppsättning uppgifter. Om du använder deras affiliate-länkar eller laddar ner vissa appar får du pengar. Dessa pengar kan kopplas till ditt Paytm-konto. Du kan också vinna pengar för att bjuda in vänner till appen. mCent fungerar på Android och iOS.

Dream11:


Den här appen ökade till flammande popularitet under senare tid. Förståeligt, för det bygger på en cricket fantasy league! Att registrera sig är gratis och att hänvisa till dina vänner tjänar du garanterade pengar.

Naturligtvis kan du prova och spela spelet för att vinna stort! Det krävs viss planering och utförande för att spika, men det är definitivt genomförbart! Redo att spela och tjäna? Dream11 finns på Android och iOS.

KupongDunia:

Även om detta inte tekniskt sett är en app för att tjäna pengar, är det obestridligt hur mycket cashback-värde det erbjuder. Genom specifika kuponger kan du enkelt få enormt värde bara genom att spara pengar på erbjudanden.

När du registrerar dig får du 50 kr och 25 kr för varje remiss du tar in. CouponDunia riktar sig mest till e-handelswebbplatser som Amazon och Flipkart. Appen är tillgänglig på Android och iOS.

PhonePe:

PhonePe är en av de ursprungliga UPI-harbers i Indien. Pionjärer av Flipkart erbjuder cashback-erbjudanden på specifika betalningar.

Registrering kräver ett UPI-ID, så säkerhet är inte ett problem. Som med andra UPI-appar får du också kontantbelöningar med remisser. Dessa belöningar krediteras direkt på ditt bankkonto. PhonePe finns på Android och iOS.

Google Pay:

Ursprungligen kallad Tez, är GPay nu ett utbrett betalningsgränssnitt över hela Indien. Det är också en tillförlitlig app för att tjäna pengar i Indien. Det finns en separat belöningsavdelning i appen, där kupongerna uppdateras då och då. Vissa är garanterade belöningar, som remisser. Andra är mer en roll-the-dice-situation. Google Pay finns på Android och iOS.

TaskBucks:

I den här appen tjänar du kontantbelöningar för att utföra enkla uppgifter. Vanligtvis måste du ladda ner föreslagna appar, visa reklamannonser och hänvisa andra till att tjäna mycket. I synnerhet hänvisningssystemet erbjuder enkla pengar, snabbt.

Du kan kedja hänvisningar tillsammans för ökade bonusar. Genom detta system kan du tjäna nästan £ 70 på en dag genom remisser! TaskBucks finns på Android.

Skjut:

Ärligt talat, detta är den enklaste förutsättningen jag har stött på för att tjäna pengar online i Indien. Du låser upp din telefon, du tjänar pengar. Det är så enkelt! Uppenbarligen finns det en takgräns på intäkterna per dag.

Du kan också välja låsskärmen baserat på dina preferenser. Kontanter kan lösas in som Paytm- eller Mobikwik-saldo. Slide finns på Android.

Skrilo:

Denna pengar-app i Indien är beroende av turfaktorn. Det följer ett turdragningssystem som kan tjäna dig allt från 10 kr till tusentals priser.

Du får ett begränsat antal försök varje dag, så få dem att räkna! Du får också tillgång till exklusiva erbjudanden och erbjudanden regelbundet, så appen belönar regelbunden användning. Skrilo är för närvarande tillgängligt på Android.

Fickpengar:

Intäkterna du får från den här appen är kanske inte mycket, men flödet är stabilt. Den vanliga förutsättningen för pengar för enkla uppgifter är vanlig här. Du kan också spela spel och vinna pengar, till exempel Tambola och Lucky Draw. Pengar krediteras som Paytm-saldo.

Meesho:

Meeshos system för att tjäna pengar gör det till en av de bästa apparna för att tjäna pengar i Indien. Det är en återförsäljningsapp där du tjänar pengar för att dela produkter online. Du får provision för beställningar och incitament för när du når försäljningsmålen. Meesho är en Android-app som kräver noll finansiell investering från slutet.

Databuddy:

Det här är ännu en app som har blivit framträdande i Paytm-kontantnischen. Genom Databuddy kan du tjäna belöningar för att dela bilder och ladda ner specifika appar. Databuddy-plånboken fungerar som mellanhand mellan gränssnittet och din Paytm-plånbok. Du kan också överföra pengar till ditt PayPal-saldo här.

SquadRun:

SquadRun prioriterar produktivitet för att tjäna pengar. I den här appen kör du “ärenden” för e-handelsplattformar som Ola och Amazon. Du kan ta ut dina intäkter till ditt Paytm-konto och få tillgång till fler och fler uppdrag varje dag. För närvarande tillgänglig på Android.

Det här är en annan app som belönar dig med kontanter för de nedladdningar du gör. Det är ganska enkelt att ställa in och tjäna på. Appen erbjuder en sömlös upplevelse och gränssnitt för användare. Den använder Paytm uteslutande för kontantuttag. Appen är tillgänglig på Android.

4Kul:

Denna app tar ett nationellt tidsfördriv och betalar dig för det. Ja, här tjänar du pengar för att dela unika videor, GIF och inlägg. När du går med får du 100 kr och tjänar också pengar för varje remiss du tar med. Appen var galen populär förra året, så du borde också komma in i åtgärden!

LopScoop:

Det här är en app som gör det enkelt att låta dig tjäna pengar. Här tjänar du pengar för att kolla in bloggartiklar och inlägg, tillsammans med remisser. Ett lyckligt hjul är också närvarande om du känner dig modig! Appen är tillgänglig i Play Store.

Slutsats

Pengar-appar i Indien ökar sent, särskilt med den nuvarande situationen i landet. Det är bara en ny nisch inom digital marknadsföring som har sin dag i solen. Om du är tillräckligt opportunistisk kan du tjäna lite pengar!

Leave a Comment