Bästa pengar att tjäna appar

Capital One Shopping

Upplysning – Capital One Shopping kompenserar oss när du får tillägget Capital One Shopping med länkarna.

Capital One Shopping En av de bästa apparna för att spara (och tjäna pengar) är Capital One Shopping. Det är en shoppingapp som kan hjälpa dig att tjäna pengar på två sätt: hitta bättre erbjudanden och ge dig belöningar.

Det första är att hjälpa dig att spara pengar på de produkter du köper varje dag. Ett sparat öre är ett intjänat öre, så att spara pengar på ett köp du ändå skulle göra är lika bra som att tjäna pengar.

Capital One Shopping har en databas med webbplatser som säljer en produkt och det pris den säljer den till. När du har installerat appen i din webbläsare kan Capital One Shopping automatiskt jämföra butiken för den produkt du är intresserad av.
Du kan också använda telefonappen för att skanna streckkoder för produkter i butikerna och hitta lokala återförsäljare som säljer samma sak till ett bättre pris.

Det andra sättet Capital One Shopping kan tjäna pengar på är att ge dig belöningar när du handlar. Du kan lägga till erbjudanden från lokala handlare och online-leverantörer till ditt konto. När du handlar i en av dessa butiker får du belöningspoäng som du kan lösa in för presentkort till populära webbplatser. Läs vår fullständiga Capital One Shopping-recension.

Robinhood-logotyp

Robinhood är en investeringsapp som ger dig möjlighet att köpa aktier till en handelskostnad på 0 USD. Appens skönhet är att du kan investera i delar av aktierna; så om du bara har $ 20 att investera kan du fortfarande äga en del av Google!

Bonusen med Robinhood är att när du registrerar dig (vilket är gratis) får du en gratis aktie. Denna andel av aktien kan variera i värde var som helst mellan $ 2,50 och $ 200 (värdet på aktien är troligtvis i den lägre änden men du har en chans för en bra!). Läs mer om det i vår fullständiga Robinhood Review.

Annonsörsinformation – Denna annons innehåller information och material som tillhandahålls av Robinhood Financial LLC och dess dotterbolag (“Robinhood”) och Doughroller, en tredje part som inte är ansluten till Robinhood. Alla investeringar involverar risker och en säkerhets eller finansiell produkts tidigare resultat garanterar inte framtida resultat eller avkastning. Värdepapper som erbjuds via Robinhood Financial LLC och Robinhood Securities LLC, som är medlemmar i FINRA och SIPC. Doughroller är inte medlem i FINRA eller SIPC. ”

Swagbucks $ 5 bonus

Vi har tidigare skrivit om Swagbucks som ett sätt att tjäna sidopengar. Du kan göra det ännu enklare nu genom att använda Swagbucks som en app istället för bara på din dator. Som med många andra appar som visas här kommer den här att ge dig aviseringar när du är berättigad att göra undersökningar eller slutföra andra betalda uppgifter. Läs hela recensionen här.

MyPoints $ 10 Bonus

MyPoints är en populär belöningssida som grundades 1996 och som erbjuder användarna möjlighet att samla virtuella poäng på olika sätt för att byta ut dem mot priser eller kontanter. Du kan senare lösa in dina poäng för Amazon-presentkort eller 75+ andra detaljhandels- och restaurangpartners. Läs hela MyPoints-recensionen här.

Värdiga obligationer

Worthy Bonds tjänar en fast avkastning på 5% och kostnaden för obligationen är bara $ 10. Köp så många obligationer du vill och se när du samlar ränta varje vecka. Obligationer har en löptid på 36 månader men kan tas ut när som helst utan påföljd. Kolla in Worthy Bonds eller läs hela Worthy Bonds Review här.

Allmänhet

Public är en app för sociala investeringar som gör det möjligt att bygga upp din ekonomiska kompetens med dina vänner. Public erbjuder bråkdelar av tusentals offentliga företag och ETF, så att du kan bygga en portfölj oavsett din budget.

Eftersom Public är en social upplevelse erbjuder de många sätt för medlemmar att tjäna gratis “skivor” lager (värda upp till $ 10) för att hänvisa sina vänner. Liksom andra appar får varje allmän medlem en unik delningslänk.

Public gör det också möjligt att dela dina affärer utanför appen (även till Instagram-berättelser!), Och när du gör och vänner går med och är godkända kan du tjäna gratis lager. Du kan också tjäna gratis lager genom att bjuda in vänner till chattgrupper.

När de går med och godkänns tjänar du också gratis aktier för det. Ju fler vänner du tar med, desto fler skivor tjänar du. Läs vår recension av Public här.

Släpp

Den här appen gör det väldigt enkelt att tjäna belöningar utan att behöva tänka på det. Du länkar bara till dina kredit- och betalkort, spenderar som vanligt och tjänar sedan poäng genom att handla med dina favorithandlare. Du kan lösa in poängen du tjänat för gratis presentkort.

Ekollonar $ 10 Bonus

Acorns är en fantastisk investerings- och besparingsapp som erbjuder $ 10 efter registrering. Ekollon kan hjälpa dig att spåra din dagliga ekonomi, spara för framtiden och planera en investeringsstrategi som passar din riskprofil. Läs vår fullständiga recension av ekollon här.

Förtjusande

Om du använder kreditkort eller återförsäljarappar är det troligt att några av de varor du köper är föremål för prisskyddspolicy. Det betyder att om priset sjunker inom en viss tid efter köpet får du återbetalning.

Förtjänar anslutning med dina kreditkort för att automatiskt söka efter prisfall och efterföljande återbetalningar. Appen tar 25% av återbetalningen som du får. Men det är fortfarande gratis pengar. Läs vår fullständiga Earny-recension.

Rakuten

Denna cash back-app låter dig söka efter belöningar, kuponger och kampanjkoder. Om du är en frekvent mobilköpare. Att installera Rakuten kan hjälpa dig att spara. Appen ger dig även push-meddelanden om nya erbjudanden och försäljningar.

Undersökningar på språng

Det här är en annan undersökningsapp som låter dig ställa in din profil och sedan ta undersökningar som du får betalt för. Det låter dig betygsätta shoppingupplevelser och produkter eller till och med granska filmer eller TV-program. Du får din första dollar direkt när du laddar ner appen.

Googles åsiktsbelöningar

Här är ytterligare en undersökningsapp som låter dig få enkäter ungefär en gång i veckan. Med den här appen får du belöningar som du kan använda i Google App Store. Undersökningarna är i allmänhet ganska korta och kan innehålla saker som att betygsätta olika annonser.

Pengarmaskin

Den här appen liknar andra som fokuserar på undersökningar men låter dig också tjäna pengar genom att titta på videor och slutföra andra små onlineuppgifter. Det meddelar dig när du kan slutföra olika typer av erbjudanden. Du kan sedan överföra belöningarna till ditt PayPal-konto som kontanter.

iPoll

Den här appen ger dig varningar när du kvalificerar dig till en betald undersökning. Du kan ställa in din profil i förväg och sedan få aviseringar för undersökningar som du kvalificerar dig för. Du kan också göra produktrecensioner, vara en hemlig shopper eller testa annonser. Du får belöningar som du kan lösa in i iPolls onlinebutik.

Sweatcoin

Denna app förvandlar i princip din stegräknare till kontanter. Den spårar din aktivitet och belönar dig sedan med svettmynt. Du kan inte göra den digitala valutan till kontanter. Men du kan spendera det i appbutiken på varor och tjänster, eller så kan du donera dem till välgörenhet som kontanter. Det är ett enkelt sätt att tjäna pengar bara genom att gå runt.

Skum

Om du hela tiden tar bilder på din smartphone kan Foap hjälpa dig att tjäna pengar. Du kan sälja dina foton till varumärken och individer runt om i världen. Du kan sälja foton du redan har i en onlineportfölj. Eller så kan du gå på specifika uppdrag för att sälja foton till varumärken som Bank of America eller Pepsi. Med Foap kan du ta ut dina intäkter via PayPal.

Mercari

Gör vårrengöring till kontanter med Mercari. Den här appbaserade butiken låter dig sälja allt från leksaker till kläder. Dina listor är gratis. Du betalar bara en avgift på 10% när din försäljning är klar. Detta är också ett bra ställe att köpa begagnade varor online.

Leave a Comment