de 10 bästa apparna för sociala medier och innehåll för 2020

2020 är året där tekniken utvecklas och fortsätter att växa. Detta kommer att innebära en tillströmning av nya applikationer och programvara som försöker slå de bästa pojkarna från sin abborre. Som företag använder vi många plattformar och har våra favoriter, men den här artikeln kommer att fokusera starkt på de 10 bästa sociala medierna och innehållsapparna du borde använda 2020.

SocialBee

Med SocialBee får du fler leads från sociala medier med mindre ansträngning. Deras intuitiva plattform ger dig alla de sociala mediehanteringsverktygen du någonsin kan drömma om. Du kan automatisera dina sociala medier, direkt till alla dina favoritnätverk, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.

SocialBees arbetsytor hjälper till att minimera risken och se till att du inte av misstag publicerar något på fel profiler.

Vad vi älskar mest: De kategoribaserade, vintergröna postningsfunktionerna. Det är detta som skiljer SocialBee från resten. Istället för att ta bort massor av inlägg i ditt eget uppställda schema kan du schemalägga med kategorier i åtanke. Detta säkerställer att du får den bästa innehållsmixen i alla dina sociala profiler, precis som de bästa marknadsförare för sociala medier gör.

Det här är vår favoritprogramvara för social mediahantering någonsin, och vi har provat dem alla.

Facebook

Facebook är kungen på sociala medier och den med flest användare över hela världen.

Facebook har cirka 2 miljarder aktiva användare per månad, vilket gör den till den ultimata plattformen för sociala medier.

På senare tid med tillägg av Facebook-sidor och även Facebook-annonskampanjer har plattformen blivit ett marknadsföringscentrum för företag nu med förmågan att hantera flera kampanjer och marknadsföring för att skapa varumärkeskännedom.

Instagram

Efter att ha köpt av Facebook är det säkert att säga att Instagram kommer att bli lika stort som Facebook om inte större under de kommande åren.

Instagram ger en ny dynamik till sociala medier genom att låta användare dela bilder som är specifika för dem eller deras varumärke. Många influenser har vuxit ut ur Instagram, och det används av några av världens största varumärken.

Instagram har lagt till minnen, live och IGTV under de senaste åren för att göra det mer interaktivt för användarna.

Twitter

Efter Facebook var Twitter en av de mest använda plattformarna för ungefär 5-10 år sedan. Eftersom den enda plattformen har antagit en karaktärsgräns för inlägg använder 336 miljoner människor fortfarande plattformen varje månad. Och för att inte tala om, en av de första plattformarna att anta hashtaggen (#)

Om du vill veta mer om hashtags kan hjälpa dig att förbättra din trafik, ta en titt på hur Sprout Social har föreslagit att du placerar dem i dina inlägg. Hashtag marknadsföringstaktik som faktiskt fungerar.

Youtube

Plattformen som vi tror kommer att växa mest 2020. Youtube tar internet med storm, och med 1,8 miljarder användare per månad använder fler och fler människor denna plattform. Med sina nya sätt för människor att dokumentera sina liv, och även med införandet av annonser, är detta ett utmärkt sätt att rikta in sig och generera en ny publik.

ContentCal

ContentCal är det ultimata verktyget för att skapa innehåll som ett team. Du kan samla innehållsidéer och inspiration från valfritt antal källor, bygga den perfekta innehållsplanen och godkänna och samarbeta om innehållet med ditt team.

När du har skapat det perfekta innehållet för att hjälpa dig hitta online kan du automatisera publiceringen av det här innehållet till alla dina sociala mediesidor och sedan analysera innehållets prestanda och förstå vad som har fungerat bra och varför.

Slutligen kan du svara på alla meddelanden, kommentarer och omnämnanden om ditt varumärke över sociala mediekanaler i en gruppinkorg.

Hootsuite

Det sociala mediehanteringsverktyget som har automatiserat det sätt som människor publicerar på sina olika plattformar. För företag som inte har mycket tid betyder det att du kan vara konsekvent genom att kunna schemalägga inlägg.

Hootsuite har många konkurrenter med nya plattformar som kommer ut på marknaden. Hootsuite har dock ett bra sätt att spåra framsteg med dina sociala medier, genomföra kampanjer genom plattformen och också samla dina flöden i en skärm.

Captiona

Om du inte har tid att tänka på nya bildtexter är det bra att skapa Captiona för att skapa nya bildtexter för Instagram och Snapchat. Med det genomsnittliga kontoupplägget mer än fem gånger i veckan kan det ibland vara svårt att tänka på nya och autentiska bildtexter.

Captiona tar nyckelord relaterade till bilden eller bilden du publicerar och genererar bildtexter som kan vara lämpliga.

Story Slicer

Behöver du redigera videor för Instagram, Facebook eller Whatsapp? Då är Story Slicer den för dig. Att ta videor som du redan har spelat in eller till och med spela in direkt i applikationen ger dig ett mycket enkelt och grundläggande sätt att redigera.

Planoly

Planoly är specifikt för Instagram och låter dig planera dina inlägg för att se hur de kommer att se ut på din instagramprofil.

Detta är mycket användbart när du försöker avslöja en produkt eller logotyp över ditt Instagram-rutnät. En extra funktion är att den också ger dig analyser på var och en av dina inlägg för att se hur de presterar och presterar.

Att avsluta

Vi har bara skrapat över ytan med vad vi tror är de 10 bästa apparna för sociala medier och innehåll för 2020.

När fler och fler börjar varje månad kan det vara svårt att välja vilka som ska användas. Vår lista har dock fokuserat på de långvariga företagen som har förändrat marknadsföringen för alltid.

Om du vill ha mer information om hur du kan använda Facebook för Lead Generation, ta en titt på vårt nya inlägg.

Leave a Comment