Topp 10 mest populära sociala medieappar att följa

  • Vill du marknadsföra ditt företag i stor skala?
  • Några idéer om appar för sociala medier?
  • Vet du att dessa appar kan skapa affärer åt dig?

Varje person gillar att vara social och interaktiv i världen. I ett webbaserat samhälle är det idag lätt att engagera sig. Det är inte svårt att kommunicera med andra människor med hjälp av sociala medier.

Vi har säkra alternativ för sociala nätverk som vanligtvis kallas applikationer. Människor har skiftat från stationära till mobiltelefoner på grund av deras upprörande funktioner. I den tekniskt kunniga världen använder alla smartphones.

Det finns 3,5 miljarder smarttelefonanvändare i världen. Nästan 4,54 miljarder använder internet. 2,96 miljarder människor använder sociala medier. Så med den enorma förändringen i livet blir sociala medier den största plattformen för att ansluta människor och göra affärer utan problem.

Företagen gör appar som är mobilkompatibla så att de enkelt kan komma åt applikationen. Sociala medier är en utmärkt plattform för marknadsföring. Från små till stora företag marknadsför alla på en social plattform.

Mobilapputvecklare gör webbplatsen mer affärsvänlig och mobilvänlig så att den kan hjälpa till att öka försäljningen i affärer.

Med tanke på detta kommer vi här att beskriva några av de populära sociala medieapparna för att öka din försäljning.

Facebook

Facebook är en av de mest använda apparna i världen. Det finns 2,41 miljarder aktiva användare varje månad. Facebook är den primära plattformen för att ansluta till en bred publik på ett ställe. Facebook används av miljontals användare där människor kan dela sina åsikter, bilder, videor etc.

Denna applikation är väldigt giltig eftersom den ger integritetsalternativet i inställningen där användare kan göra kontot privat eller offentligt. Facebook har en annan barnapp som kallas ‘messenger’.

Messenger används för att chatta med andra användare. Appen hjälper till att dela meddelanden, foton och videor med dina vänner och familj utan inloggning på Facebook-kontot.

I detta kan du dela vyerna med flera personer samtidigt genom att skapa en grupp. Facebook-appen och messenger är mobilkompatibla.

Youtube

YouTube är en värdtjänst för video. Det finns 2 miljarder aktiva medlemmar varje månad. YouTube levereras med förbättrade funktioner. Den är kompatibel med iOS och Android. Med den här appen kan användaren ladda upp, visa, dela, betygsätta, rapportera och kommentera videon.

Det finns ytterligare en funktion i spellistan på YouTube, som automatiskt gör en lista över dina visade videor. Det är en viktig källa till olika typer av videor som dokumentärer, noveller, trailers, livestreaming, videobloggning etc.

YouTube har innehåll för alla åldersgrupper som genererar videor utifrån personens intresse. Detta hjälper också användarna att tjäna pengar genom maximala prenumeranter, gillanden eller visningar. YouTube är en lätttjänstkälla där människor kan tjäna miljarder.

WhatsApp

WhatsApp är en freeware plattform för snabbmeddelanden. Det gör att användaren kan skicka ett textmeddelande, ett röstmeddelande från sin mobiltelefon.

Det är den bästa meddelandeplattformen för din familj eller vänner. WhatsApp innehåller många funktioner och några av de viktigaste funktionerna är:

WeChat

Detta är en allt-i-ett-plattform för snabbmeddelanden som är kompatibel med iOS och Android. WeChat tillhandahåller funktionen flerspråkig.

WeChat liknar nästan WhatsApp, där du kan skicka meddelanden och ringa. Det lägger till funktionen för att engagera användarna efter eget val. 1,3 miljarder människor är anslutna till WeChat.

Instagram

Instagram är appen som har blivit en sensation idag. Det finns 1 miljon människor anslutna på Instagram över hela världen. Bland allt har Instagram unika funktioner som ger två typer av konton till sina medlemmar.

Det ena är ett privat konto där du kan få vänner efter eget val. Den andra är företagskontot, användarna kan marknadsföra varumärket, profilen eller vad besökare vill ha i profilen.

På Instagram kan besökare dela bilder, videor, livevideor, berättelser. Nyligen lägger den till den nya funktionen som är IGTV som stöder långa videor.

Det finns en funktion av insikter som gör att den skiljer sig från andra. Detta ger den rika analysen av profiler, inlägg och gillanden. Den här appen är värt att titta på alla sociala medieappar eftersom dess användare växer snabbt.

QQ

QQ är moderbolaget för WeChat. QQ: s första release var 1999. QQ är en programvara för snabbmeddelanden som tillhandahåller olika typer av tjänster.

Cirka 807 miljoner användarkonton finns på QQ. Den här appen är inte bara ett enkelt verktyg och den erbjuder några ytterligare funktioner som:

  • Det är centrum för olika mobilspel
  • Användare kan skicka och ta emot meddelanden mycket snabbt
  • QQ ger tillägg av att skapa teman, visitkort och ringsignaler

Tick ​​tack

TikTok är det senaste sociala nätverket för videodelning. TikTok stiger dag för dag. Det var världens mest nedladdade app 2018. Det finns 550 miljoner aktiva användare på TikTok.

Det kan spela in videon i 60 sekunder och lägga till musik med specialeffekter med redigeringsfunktionen. Denna applikation är den mest populära världen över.

TikTok hjälper till att marknadsföra företaget online genom att dela små annonser. Genom att lägga till några filter och effekter kan användaren skapa videon mer effektivt vilket gör den stora skillnaden i PR-videon.

Twitter

Twitter är realtids mikrobloggtjänstwebbplats på sociala nätverksapp. Meddelandet är känt som tweets där registrerade användare kan tweeta och oregistrerade besökare kan läsa tweets. Twitter har 330 miljoner användare.

Twitter är den perfekta sociala medieplattformen för de bästa kundtjänsterna. Användare kan välja att läsa tweet av ditt intresse som sport, nyheter, underhållning etc.

Det finns en funktion där användare kan chatta med vänner och följare. Framträdande personligheter delar sina åsikter på Twitter.

snapchat

Snapchat-appen har 314 miljoner användare. Detta är den bästa appen som fängslade hjärtan hos miljoner användare. Snapchat är en app för multimediameddelanden där användare kan göra snabbmeddelanden, videochatt, dela videor etc.

Det mest tilltalande i Snapchat är filter som skiljer det från andra. Det är den enda appen som visar rätt riktning för användarna. I detta kan slutanvändaren skicka video och bild tillsammans med meddelandet.

LinkedIn

LinkedIn är en app som används för professionell meddelandehantering. Den finns på flera språk. Medlemmar kan bjuda in vem som helst och skapa en anslutning. Det finns cirka 310 miljoner medlemmar i LinkedIn.

LinkedIn-användare kan skapa en profil genom att ge lite information. Mobilversionen av LinkedIn installerades 2008, vilket gör den mycket tillgänglig och kompatibel.

Slutsats

Ovan har vi diskuterat de tio imponerande apparna för sociala medier att följa som är mobilkompatibla. Dessa är gratis sociala medieappar som hjälper till att marknadsföra ditt företag i stor skala.

Den massiva sociala medieplattformen har en rad olika användare. Tänk på den potentiella publiken för ditt företag genom att använda vilken kompatibel plattform som helst.

Vi skulle gärna höra dina frågor och förslag. Så gärna ställa frågan i kommentarsektionen.

Leave a Comment