20 appar som gör dig pengar

Det finns en god chans att du ofta befinner dig på att döda tid genom att bläddra igenom din smartphone på tomgång. Att spela spel och komma ikapp på sociala mediasidor är fantastiskt, men de här aktiviteterna i sig kommer inte att plocka din plånbok. Få ut det mesta av din fritid genom att ladda ner en app som kan tjäna dig extra pengar.

Det kan verka som om det är en fångst inblandad, men det är det inte. Det finns många legitima, gratis appar som låter dig tjäna pengar genom att fylla i enkäter, titta på videor, hemlig shopping, dela foton och mer. De flesta av dessa appar erbjuder blygsam lön och ger dig flexibiliteten att tjäna pengar när ditt schema tillåter.

iPoll

Android- och iOS-användare kan tjäna presentkort, flygbolagets miles, tidningsabonnemang och mer för att slutföra undersökningar på 15–20 minuter. När du har laddat ner appen berättar du appen lite om dig själv för att hjälpa iPoll att matcha dig med framtida undersökningar. Fyll i så få eller så många frågeformulär som du vill, men ju mer du deltar, desto mer tjänar du.

De flesta undersökningar betalar $ 1 vardera, enligt IveTriedThat.com. Men du kan tjäna upp till $ 10 på vissa. Du kan begära en utbetalning när du har $ 35 på ditt konto, enligt IveTriedThat.com.

Swagbucks

Samla poäng som kallas SB genom att söka på nätet, fylla i enkäter, titta på videor, hänvisa dina vänner, handla i appens köpcentrum, fylla i specialerbjudanden, rösta i dagliga omröstningar, hitta swag-koder och delta i roliga tävlingar via sociala medier och Swagbucks-bloggen.

Dessa poäng kan lösas in för presentkort från butiker som Amazon, Target och Walmart eller för PayPal-kontanter. I skrivande stund har Swagbucks gett ut 97 751 668 dollar i utdelade belöningar. Ladda ner appen på din iOS- eller Android-enhet.

Slidejoy

Få i genomsnitt $ 5 till $ 15 per månad, enligt CNET, för att lägga annonser på din Android-enhet. Varje gång du kontrollerar din telefon ser du ett kort med en nyhet eller kampanj. Du kan glida åt vänster för att lära dig mer om det, glida upp för att se ett annat kort eller skjuta åt höger för att använda din telefon som vanligt.

Du får inte mer eller mindre pengar för att engagera dig i innehållet, så du gör i princip ingenting för att få betalt. Behåll kontanterna du tjänat eller donera dem till Jericho Project, Got Your Six eller TutorChatLive.org.

Pakt

Tjäna pengar för att uppnå dina hälso- och fitnessmål. Ladda ner appen på din iOS- eller Android-enhet, gör en veckopakt för att träna mer eller äta hälsosamt, använd appen för att spåra dina mål och tjäna i genomsnitt 30 cent till $ 5 per vecka för att uppnå resultat, beroende på antalet genomförda aktiviteter .

Dina aktiviteter verifieras med GPS, foton och andra tjänster. Om du inte uppfyller din pakt måste du betala.

BookScouter

Tjäna pengar genom att sälja dina gamla böcker. Denna iOS- och Android-app låter dig skanna eller ange streckkodsnumret för att omedelbart jämföra återköpspriser från ledande webbplatser för bokköp. Välj den köpare som erbjuder det högsta priset och skicka din bok gratis.

Registrering är lätt. Använd bara din e-postadress för att skapa ett konto eller logga in via en mängd kvalificerade sociala nätverk.

AppTrailers

Titta på trailers av nya appar som spänner över 30 sekunder eller mindre på din iOS- eller Android-enhet och få betalt för det. Vinsten börjar vid 500 poäng (50 cent) och kan lösas in för presentkort eller kontanter via PayPal, enligt Dailybucks.info. Ett annat sätt att tjäna pengar med den här appen: Ladda upp videor och få likes.

Plundring!

Slutför åtgärder för dina favoritmärken, som att ta bilder eller dela innehåll på sociala medier, och få betalt för det. För att komma igång, ladda ner appen på din iOS- eller Android-enhet, bläddra bland de olika varumärkeskampanjerna och slutför en åtgärd. När du når $ 10 kan intäkterna tas ut via ditt PayPal-konto. Hittills har användare tjänat mer än 100 000 dollar.

Gigwalk

Hitta så mycket eller så lite kontraktsarbete som du vill genom att ansluta till lokala företag som behöver din kompetensuppsättning. Ladda ner appen på din iOS- eller Android-enhet, registrera ditt konto och ansök till spelningar som du ser på kartan eller listan. Spelningar betalar från $ 3 till $ 100, och du får betalt via PayPal.

Ebates

Tjäna upp till 40 procent tillbaka varje gång du handlar online hos en av 1800 deltagande återförsäljare. Dessutom kan du tjäna upp till $ 50 för att hänvisa två vänner. Ladda bara ner appen på din iOS- eller Android-enhet. Betalningar görs var tredje månad med papperskontroll eller PayPal, eller så kan du skicka dina pengar till en välgörenhetsorganisation, organisation eller familjemedlem.

Läs: Hur du kan spara hundratals på julkostnader genom att ladda ner gratisappar som RedLaser

Clashot

Få betalt genom att ta bilder av konst, städer, mat och mer med din smartphone och sälja dem på Depositphotos. Android- och iOS-användare kan sälja foton för 50 cent till $ 80, och royalty är i genomsnitt 44 procent per försäljning.

Användare måste registrera ett konto på Clashot, dela ett foto med en fullständig beskrivning och en modellutgåva och slutföra en snabb verifieringsprocess för att börja sälja.

Ibotta

Tjäna pengar tillbaka för att handla online, skicka ett kvitto eller länka ett lojalitetskonto genom att ladda ner Ibotta med din iOS- eller Android-enhet. Innan du handlar online, gå till Ibotta för att låsa upp kontantbelöningar genom att utföra enkla uppgifter.

Efter att ha handlat i en butik, skannar du helt enkelt dina produktstreckkoder och skickar ett foto av kvittot för att få ditt köp verifierat. När du använder ett lojalitetskort, kom bara ihåg att skanna ditt kort eller ange ditt telefonnummer.

Mobee

Få betalt till mystery shop hos företag i ditt område. Ladda bara ner appen för din iOS- eller Android-enhet och sök efter ett uppdrag som intresserar dig. Det tar bara några minuter att svara på de fem till tio frågorna du kommer att ställa, och inom 24 timmar är du berättigad till kvalitets- och kreditpoäng.

Förvänta dig att tjäna mellan 150 poäng ($ 1,50) och 3000 poäng ($ 30) för varje genomfört uppdrag, enligt boken “Easy & Quick Money.”

Undersökningar på språng

Få betalt för att dela dina åsikter om olika saker, inklusive nyheter, underhållning, sport, teknik och mer. Ladda ner appen på din iOS- eller Android-enhet, registrera dig och slutför alla tillgängliga demografiska undersökningar. Du får ett meddelande när nya undersökningar är tillgängliga.

Betalningen varierar från 25 cent till $ 5 i kontanter för att genomföra undersökningar, och det är i genomsnitt $ 1 vardera. När du når $ 10 kan du ta ut pengar via PayPal.

Shopkick

Denna iOS- och Android-app visar dig populära produkter och belöningar hos populära återförsäljare och ger dig spark (poäng) för att gå in genom dörren, mer för att skanna objekt och ännu mer för att göra inköp.

De flesta belöningarna är värda 250 spark och 500 spark motsvarar $ 2. Skapa ett konto för att ställa in din profil och sedan är du redo att börja.

Tryck på kontantbelöningar

Denna Android-app låter dig tjäna presentkort och kontanter för att ladda ner, installera och spela de senaste gratis spelen och apparna; titta på videor och slutföra enkla uppgifter. Efter att ha tjänat tillräckligt med krediter kan du lösa in dem till Amazon, Google Play presentkort eller kontanter via PayPal.

Google Opinion Rewards

Android-användare kan svara på en undersökning från Google och få upp till $ 1 i Play-krediter, men krediterna varierar beroende på undersökningen. Ladda ner appen, svara på några frågor om dig själv och vänta med att få ditt första frågeformulär.

Räkna med att få i genomsnitt en undersökning per vecka, som täcker ämnen som “Vilken logotyp är bäst?” och “När planerar du att resa nästa gång?”

Pengarmaskin

Tjäna pengar genom att utföra enkla uppgifter, som att ladda ner appar och titta på videor. Erbjudanden finns tillgängliga varje dag, vilket gör det möjligt att tjäna poäng som kan betalas in via PayPal eller handlas för de olika erbjudandena. Du kan också tjäna remisspoäng genom att dela Android-appen med dina vänner.

Leave a Comment