De bästa tekniska nyhetsapparna för Android och iPhone 2021

Nedladdning av de bästa tekniska nyhetsapparna för Android hjälper dig att få information om senaste tekniska uppdateringar, populära tekniska nyheter och mer. Om du äger en Android-enhet och du är förvirrad vilken app du ska ladda ner för att få de senaste tekniska nyheterna bör du kolla listan nedan. Här har vi handplockat 10 bästa tekniska nyhetsappar för Android som du bör prova 2021.

Om du vill hålla koll på de senaste tekniska uppdateringarna och populära tekniska nyheterna bör du ladda ner de bästa tekniska nyhetsapparna för Android 2021. Låt oss granska de bästa apparna här.

Flipboard

Flipboard ger dig en perfekt kombination av de senaste nyheterna om trendiga ämnen och anpassar flöden för dina favoritämnen. Du kan spåra nyheter, sport, underhållning, livsstilsämnen och mer på Flipboard. Innehållet betjänas av professionella redaktörer för alla ämnen av ditt intresse. Det fungerar på artificiell intelligens för att leverera anpassade nyheter och uppdateringar.

Funktioner i Flipboard

 • Det hjälper dig att skapa och anpassa smarta tidningar för att få regelbundna uppdateringar om dina favoritämnen.
 • Det skickar dig dagliga uppdateringar om de senaste nyheterna och berättelserna.
 • Det låter dig kurata ditt perspektiv i personliga tidskrifter.
 • Den täcker alla viktiga ämnen från teknik och vetenskap till livsstil och mer.

Feedly

Feedly är en av de bästa tekniska nyhetsapparna för Android som har högre användarrankningar i Play Store. Det erbjuder centralt utrymme för att läsa, organisera och dela uppdateringar och senaste nyheter. Den här populära tekniska nyhetsappen har miljontals nedladdningar och litar på både professionella och entusiaster. Du kan ladda ner den här appen på din Android-smartphone eller surfplatta och hålla dig före nästa stora trend. Det låter dig organisera publikationer, bloggar, YouTube-kanaler och mer från en plats.

Funktioner i Feedly

Det erbjuder felfritt flöde som hjälper dig att spåra alla dina favoritnyheter och berättelser.
På Feedly får du bra tekniska nyheter, senaste tekniska uppdateringar, trendiga ämnen och mer.
Du kan lägga till det i RSS-flöde och spåra information och uppdateringar sömlöst.
Den här lätta tekniska nyhetsappen för Android laddas omedelbart och erbjuder en ren läsupplevelse.

TechCrunch – Tech News App

TechCrunch är en ledande teknikwebbplats som tar emot miljoner besökare per månad. Du kan få tillgång till kvalitetsinnehåll på teknik, företag, prylar, startups, appar och mer i sin Android-app. Du kan anpassa funktionerna i den här bästa tekniska nyhetsappen för att få personliga flöden och uppdateringar. På den här kostnadsfria nyhetsappen får du alla nyheter och uppdateringar från TechCrunch-webbplatsen. Appen är helt integrerad med Crunchbase, som är branschledande startups, investerare och entreprenörsdatabas.

Funktioner i TechCrunch

 • Det skickar dig nyhetsvarningar för dina favoritämnen.
 • Du kan spara dessa berättelser för att läsa senare. Du kan läsa det även offline.
 • Det erbjuder enkel integration med Crunchbase för att erbjuda dig uppdateringar om investerare, entreprenörer och nystartade företag.
 • Du kan få tillgång till alla TechCrunchs nyheter och uppdateringar gratis i den här appen.

Drippler- Tech News App

Drippler är en av de bästa tekniska nyhetsapparna för Android och erbjuder tips, appar och uppdateringar på din smartphone-enhet. Du kan få tillgång till senaste apprecensioner, tekniska nyheter, hemliga hack, nya uppdateringar och mer på den här appen. Dessutom kan du kontrollera uppdateringar av programvara och firmware för att hålla din enhet uppdaterad och skyddad mot olika hot.

Funktioner av Drippler

 • Det fungerar som en Flipboard-utgåva för din mobila enhet.
 • En av de bästa produktivitetsapparna som är utformade för att ge senaste nyheter och uppdateringar på din mobila enhet.
 • Den ger information om de senaste uppdateringarna av programvara och firmware samt telefonguider och handböcker för att hålla din enhet uppdaterad.
 • Appen fungerar på enkelt och intuitivt gränssnitt.

HN – Hacker News Reader

Om du vill spåra senaste tekniska uppdateringar och populära tekniska nyheter bör du ladda ner Hacker News Reader på din Android-enhet. Den här kraftfulla tekniska nyhetsappen för Android ger den senaste insikten med tekniska nyheter, uppdateringar och berättelser om olika ämnen för din mobila enhet. Appen är vackert utformad för att enkelt tillhandahålla alla senaste uppdateringar.

Funktioner i Hacker News Reader

 • Du kan komma åt information i appen eller i webbläsaren.
 • Du kan rösta berättelser här eller till och med kommentera dem via den här appen.
 • Du kan växla mellan berättelser och kommentarer med ett tryck.
 • Du kan dela artiklar över installerade appar på din enhet.

Google News – Tech News App

Google News har laddats ner över 1 miljard gånger av användare runt om i världen för autentiska nyheter och uppdateringar. Den erbjuder information om olika ämnen som är viktiga för dig. Den här smarta nyhetsappen för Android erbjuder information om de senaste händelserna i världen på det mest interaktiva sättet. Du kan kolla uppdateringar om senaste tekniska uppdateringar, nyheter och berättelser och dela dem med dina vänner.

Funktioner i Google News

 • En av de mest autentiska apparna för tekniska nyheter och uppdateringar på Android.
 • Det ger full täckning om dina favoritberättelser och nyhetsartiklar.
 • Du kan komma åt över 1000 tidskrifttitlar i ett mobiloptimerat läsformat.
 • Rubrikfiltret ger dig en ofiltrerad bild av topphistorier från hela världen.

Gadgets 360 – App för tekniska nyheter

Om du är intresserad av att få djupgående insikter om prylar och tekniska nyheter bör du ladda ner Gadgets 360 på din Android-enhet. Detta är en av de bästa tekniska nyhetsapparna för Android som också erbjuder information om produktrecensioner, produktfunktioner, analys, videor, åsikter och mer. Med Gadgets 360 håller du dig uppdaterad om de senaste tekniska nyheterna med aviseringar.

Funktioner i Gadgets 360

 • Det erbjuder djupgående detaljer om prylar och senaste tekniska nyheter.
 • Det är en av de ledande mobil- och surfplattor.
 • Det skickar regelbundna varningar och meddelanden.
 • Det erbjuder exklusivt videoinnehåll för olika viktiga ämnen.

App för tekniska nyheter

Tech News är den näst bästa tekniska uppdateringen och nyhetsappen som laddas med omedelbara mobilläsare för direktinformation. Det erbjuder information om teknik, smartphones, hårdvara, spel, appar, nördhistorier och mer. Denna RSS-läsare-app levererar nyheter och uppdateringar direkt till din enhet utan att slösa bort tid. Du kan till och med inaktivera alla flöden du inte är intresserad av.

Funktioner i Tech News

 • Den visar tekniska nyheter från alla ledande RSS-flöden från pålitliga teknologisidor.
 • Du kan till och med begära att nya webbplatser ska läggas till för flöde.
 • Det fungerar på ett enkelt och interaktivt gränssnitt.
 • Det skickar regelbundna varningar och aviseringar om ämnen av ditt intresse.

CNET – Tech News Apps

Om du följer innehållet på CNET-webbplatsen och tycker att det är användbart kan du överväga att ladda ner deras app. På det här sättet kommer du att få tillgång till alla senaste nyheter och uppdateringar från olika fält på din enhet. Det är den främsta källan för tekniska nyheter och recensioner. Du kan också hitta dagens största berättelser och expertråd om olika ämnen. Den täcker den senaste informationen från alla ledande teknikföretag runt om i världen.

Funktioner i CNET

 • Den skickar berättelser och senaste berättelser för alla dina favoritämnen.
 • Det täcker nyheter och uppdateringar från alla ledande teknikföretag runt om i världen.
 • Du kan kontrollera en stor samling bilder från CNET
 • Det skickar dig personliga flöden för ämnen du är intresserad av.

GSMArena

GSMArena ger dig all den senaste informationen om mobiler och teknik runt om i världen. Ladda ner den här avancerade tekniska nyhetsappen för Android för att få senaste tekniska nyheter, recensioner, rykten och mer från teknikvärlden. Det delar även videoinnehåll för information. Det är en dedikerad resurs för detaljerad mobil, surfplatta och bärbar recension för detaljerad information.

Funktioner GSMArena

 • Den delar de senaste uppdateringarna och nyheterna från mobil- och teknikvärlden.
 • Det visar betyg och poäng för enkel jämförelse.
 • Du kan kommentera berättelser och dela din feedback.
 • Det erbjuder mörkt visningsläge i appinställningar.

Leave a Comment