Gratis och bästa Android-appar för 2020

Google Play Butik rymmer nästan 3 miljoner appar, enligt ny statistik, vilket innebär att hitta de bästa apparna för Android är som att hitta en nål i en höstack.

Istället för att prova dem alla och tappa sinnet mitt i processen kan du ta den enkla vägen ut och kolla in vår samlade lista över de bästa gratis och betalda Android-apparna genom tiderna.

Nova Launcher

Nova Launcher har stått som en av de bästa Android-bärraketerna i Play Store i många år. Lanseringen är smidig, snabb, lätt och har massor av anpassningar. Det finns många ikonpaket tillgängliga i Google Play Butik som kan hjälpa dig att ändra dess utseende.

Nova Launcher stöder anpassning av applådor, har en rullningsbar docka, meddelandemärken, mapp- och ikonanpassning och packar runt ett dussin gester för enkel navigering. Startprogrammet är gratis att ladda ner, men dess primära version låser upp många andra funktioner, inklusive några låsta gester.

SMS-arrangör

Om du tenderar att få för många meddelanden, särskilt de oönskade kampanjerbjudandena, är det här ett måste för Android-appen. SMS Organizer från Microsoft är till stor hjälp när det gäller att effektivt hantera massor av oönskade texter som människor får hela dagen.

Den lysande Android-appen erbjuder ett tabellgränssnitt, mörkt tema, intelligent sortering, påminnelser om bokningar, PNR-status och mycket mer.

Det har också ett alternativ för säkerhetskopiering och återställning av SMS, vilket hjälper till att överföra dina meddelanden när du ställer in en ny enhet. Sammantaget är SMS Organizer en av de bästa gratis Android-apparna som förtjänar lite utrymme på våra enheter.

Microsoft Swiftkey

SwiftKeys tangentbord från Microsoft litar på över 250 miljoner användare världen över. Den använder artificiell intelligens som gör det möjligt att lära sig och på ett tillfredsställande sätt förutsäga vad användaren tänker skriva.

Swiftkey har autokorrigering och gesttyp för snabbare inmatning. Dessutom finns det en inbyggd GIF-sökmotor och ett brett utbud av teman. Det är också ett utmärkt tangentbord för tvåspråkiga människor.

Swiftkey lagrar inte information från lösenordsfält eller känslig information som kreditkortsnummer. Sammantaget kommer Swiftkey att förbättra din typupplevelse och utan tvekan är det en av de viktigaste gratis Android-appar som finns tillgängliga i Play Store

Evernote

Ett vanligt namn bland de mest användbara apparna; Evernote är ett verktyg du behöver för att hålla dig organiserad i dagens hektiska liv. Evernote är ett plattformsnoteringsverktyg för 2020 för att ta anteckningar i en mängd olika format, inklusive text, foton, ljud, video, skisser och mer.

Det synkroniseras över alla dina enheter för att underlätta arbetsflödet. Evernote har också startskärmswidgets för snabb åtkomst till dina anteckningar. Jag skulle säga att det är en av de viktigaste Android-apparna för varje användare.

Evernotes estetiskt tilltalande gränssnitt och ett stort antal funktioner gör det till en av de bästa apparna för Android. Med detta sagt bör du också kolla in Notion, som har blivit ganska populärt i produktivitetsappar och av rätt skäl.

Alarm Clock Alarmy

Om du har en vana att hoppa över morgonlarmet är detta en av de måste-Android-apparna för din enhet.

Alarmy har ett unikt sätt att bryta din lata morgon genom att lägga pussel och utmaningar innan du kan snooze alarmet. Dessutom kan du ställa in svårighetsgraden för dessa utmaningar enligt dina önskemål.

Den användbara appen har också ett fotoläge där du kan stänga av alarmet genom att ta en bild av en registrerad plats. Kallad “den mest irriterande appen”, det är verkligen en av de viktigaste apparna för din Android-enhet.

WPS Office

WPS är en gratis Office Suite-applikation med allt-i-ett-funktioner. Det är fullt kompatibelt med Microsoft Word, Excel, Powerpoint och integrerar PDF, presentationer, kalkylark, anteckningar, Google-dokument etc.

Appen levereras också med en gratis PDF-omvandlare och läsare, stöder läget med flera fönster, datakryptering, etc. tillsammans med fildelningsförmåga.

Det är intuitivt och enkelt att använda, och du kan också ansluta det till Cloud Drive för att automatiskt spara dina dokument i molnet. Sammantaget är det en av de bästa Android-kontorsapparna.

MiXplorer

MiXplorer är en av de mest underskattade Android-appar som ska finnas på alla Android-enheter. Den levereras med en mängd funktioner samtidigt som det har ett enkelt och intuitivt gränssnitt.

Filhanteringsappen gör det möjligt för användare att kryptera eller dekryptera filer med Aescrypt-filformat. Den har en inbyggd mediaspelare, en bildvisare och kan öppna e-böcker och PDF-filer. Du kan öppna flikar på olika platser på en enda skärm, vilket verkligen hjälper när du flyttar filer. Utöver det kan du köra uppgifter som kopiera, klistra in, ta bort, byta namn osv.

Annat än det kan du extrahera zip-filer, ladda upp dem till molnet eller dela dem med hjälp av FTP / HTTP-serverinbyggnaden. Det stöder också temainställningar, och du kan inaktivera eller aktivera menyalternativ.

Naturligtvis är detta bara toppen av isberget, och det finns hundratals fler funktioner att upptäcka. Den enda nackdelen är att appen inte är tillgänglig i Google Play Butik, men på den ljusa sidan finns det inga annonser i appen.

Whatsapp Messenger

WhatsApp är en gratis Android-app för snabbmeddelanden där användare kan kommunicera med varandra via telefonens internettjänst. Det är en av de bästa Android-apparna i Indien.

Det ger dig möjlighet att skicka textmeddelanden och röstmeddelanden, dela länkar, bilder och plats, ringa videosamtal etc. till alla användare över hela världen. Det erbjuder end-to-end-kryptering och har också en stationär app. Det är en av de mest nedladdade apparna från Google Play Store.

Skicka var som helst

Send Anywhere är en av de viktigaste Android-apparna. Det sparar dig från besväret med att bära din USB-datakabel för att utbyta filer med PC, och den har också en webbversion.

Du kan dela alla typer av filer med SendAnywhere så länge de två enheterna kör samma nätverk. Med detta sagt kan du också använda Wi-Fi direkt för att överföra filer.

Du kan antingen skicka filen direkt där mottagaren måste ange ett lösenord med sex tangenter för att ta emot filen eller skapa en nedladdningslänk. I SendAnywhere Plus-versionen kan användare skicka upp till 50 GB filer på en gång.

MX-spelare

På tal om de viktigaste apparna för Android stöder den här videospelaren nästan alla primära video- och ljudfilformat. Den har många funktioner, inklusive redigering av underrubriker, snabbspolning och volymkontrollrörelser, gester för att zooma in och ut från en video, barnlås på skärmen och många fler.

MX Player är gratis med annonser. Den levereras också med en hårdvaruacceleration och ytterligare plugins för extra funktioner. Det är fortfarande en av de bästa Android-apparna för dem som föredrar att titta på filmer på sin smartphone.

Express VPN

VPN-appar är fantastiska om du vill surfa anonymt på internet, förfalska din plats, dölja din IP-adress eller till och med streama Netflix-original som är blockerade i ditt land.

Express VPN är en annan måste-ha-app för Android-användare som gör alla ovanstående saker. Det erbjuder 256-bitars AES-kryptering för säker surfning. Medan VPN vanligtvis stryper nätverkshastigheten, erbjuder Express VPN relativt snabbare internethastighet än sina konkurrenter.

En bra VPN levereras aldrig kostnadsfritt, men det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan börja använda Express VPN för $ 12,95 / per månad.

PicsArt

PicsArt är en av våra favoritappar för redigering av foton för Android. Du kommer att bli överväldigad av antalet alternativ du har för att anpassa dina foton.

Det har ett socialt nätverk för att dela foton i appen. Funktionerna inkluderar att skapa ett collage, rita på foton, lägga till ramar, klistermärken, gratis beskärning, klonverktyg, tilt-shift, perspektivväxlare och mycket mer. Appen är tillgänglig gratis med vissa köp i appar och displayannonser.

Unified Remote

Unified Remote är en av de bästa apparna för att styra din dator från en Android-enhet. Den använder Bluetooth eller Wi-Fi för att fjärrstyra din dator och förinstallerad med stöd för mer än 90 populära program. Den stöder Windows, Linux och Mac och kräver att ett serverprogram installeras.

Med Unified Remote kan du fjärrväcka din dator från viloläge med funktionen “Wake on LAN”. Den har funktioner som skärmspegling, tangentbord och mus, mediaspelarkontroller etc. och kan lätt kallas en av de bästa apparna för 2020.

Du kan till och med använda den för att styra en Raspberry Pi eller Arduino Yun. De betalda versionerna låser upp en mängd användbara funktioner, inklusive anpassade fjärrkontroller och funktioner för Android-slitage. Om du äger den ökända Peel Remote-appen kan du prova att byta till Unified Remote för en förändring.

Feedly

Feedly är en av de bästa Android-apparna. Det organiserar snyggt all information och nyheter åt dig på ett enda ställe. Onlinetidskrifter, bloggar, Youtube-kanaler och mer än 40 miljoner flöden finns tillgängliga i den här kostnadsfria RSS-läsarappen.

Många yrkesverksamma använder det för att hålla sig före marknaden eftersom det hjälper till att analysera konkurrenter och trender. Feedly drivs av RSS och erbjuder integrationer med Facebook, Twitter, Evernote Pinterest, LinkedIn, etc. så att du enkelt kan dela historier med nätverk och lagkamrater. Vi föredrar alltid RSS-läsare, men du kan också kolla in den bästa nyhetsappen för Android.

LastPass

LastPass är en funktionsrik lösenordshanterare och privat valv som kan hålla dina lösenord och personlig information säker. Det har förmågan att automatiskt fylla inloggningar i webbläsare och appar och kan generera nya och säkra lösenord direkt.

Du kan logga in med ett lösenord istället för att komma ihåg ett dussin. Du kan också synkronisera dina lösenord och data på alla dina enheter. Det är intuitivt och snabbt på många plattformar.

Leave a Comment