Lista över topp 10 gratis Android-appar för att tjäna pengar online

Det finns så många innovativa Android-mobilappar som utvecklas i dessa dagar att användarna inte längre känner nypan för att kasta några dollar för betalda kvalitetsappar.

Men vad händer om vi säger att du kan få betalt för att använda Android-appar? Ja, du hörde det rätt! Det är möjligt att tjäna pengar online via appar genom att engagera sig i uppgifter som att ladda ner spel, installera appar, ta foton, göra träning etc.

Gratis Android-appar för att tjäna pengar online

I den här artikeln, låt oss kolla in de bästa Android-applikationerna som hjälper till att tjäna pengar och belöningar online, det vill säga de bästa Android-apparna som tjänar pengar.

Whaff belöningar

Detta är en het favoritbelöningsapp bland Android-användare som vill tjäna en anständig inkomst online varje månad. Det kan finnas många appar som betalar användare för att bläddra i appar eller installera dem, men ingen av dem betalar lika mycket som Whaff gör.

Recensionerna av Whaff Rewards-appanvändare nämner tydligt det betydande belopp som kan tjänas genom enkla uppgifter. Man kan navigera genom sponsrade appar och få betalt när man fyller i relevanta apperbjudanden.

Det bästa med den här appen är dess “Premium Picks” -metod som gör det möjligt för användare att tjäna hela tiden genom ett erbjudande. Det kan vara allt från att ladda ner en ny app eller använda appen regelbundet eller underhålla appen dagligen på din Android-enhet.

Du kan tjäna några cent även för att installera Whaff Rewards-appen med en inbjudningskod på din Android-mobil. För att börja göra de andra belöningsbaserade uppgifterna behöver du helt enkelt logga in på Whaff-kontot med dina inloggningsuppgifter för Facebook.

När dina belöningsintäkter når tröskelgränsen på $ 10 kan du lösa in riktiga kontanter genom Paypal-utbetalning eller få presentkort från Amazon, Facebook, Xbox, Playstation, Steam, Google Play etc. Man kan ladda ner Whaff Rewards-appen här.

ESPN Streak for the Cash

En sportälskare behöver inget extra incitament för att prova en sportbaserad applikation. Men den här appen ger en stor motivation för alla ivriga sportföljare att förutsäga vinnare över olika sportmatcher (för fotboll, basket, baseboll etc.) som händer över hela världen.

Den som åtnjuter den längsta sträckan av korrekta förutsägelser har en gyllene chans att vinna stort jackpotpris varje månad. Den här appen ger cirka 1,2 miljoner dollar i kontantpriser varje år. Du måste dock ha riktigt tur att få fler förutsägelser kontinuerligt jämfört med andra deltagare.

Man kan också spåra dagliga förutsägelseprestanda genom personlig statistik och jämföra dem med den längsta streck som syns på appledarkortet.

ESPN Streak for the Cash

Om du är en riktig sportfans är den här appen definitivt värt ett försök bara för den sportliga andan. Belöningarna är bara pricken över i. Du kan ladda ner appen ‘ESPN Streak For The Cash’ gratis här.

App trailers

Den här appen är med rätta placerad under underhållningskategorin på Google Playstore. Hur skulle du annars beskriva en app som kräver att du tittar på videor och tjänar belöningar eller kontanter för detsamma! App Trailers Android app låter dig kontrollera förhandsgranskningar av video (trailers) av nya appar som du kanske inte har hört talas om.

Du kan titta på videostreaming trailers av appar på Google Play, uppdateras om de kommande appfunktionerna och till och med få poäng för att göra detta. Du skulle få mer poäng för att testa en demoversion av en app.

Slutligen kan appanvändarna lösa in de poäng som tjänats in för att få Paypal kontanter eller belöningar i form av presentkortkuponger från Amazon och andra.

Man kan till och med tjäna på den här appen genom att gå med genom en remisslänk istället för direkt installation härifrån.

Scoopshot

Om du älskar att ta foton eller videor och har spenderat extra pengar för att få en bra kamerasmartphone kan den här appen bara vara något för dig? Scootshot-fotograferingsappen för Android-enheter kan tillåta användare att tjäna genom sina uppladdade foton eller videor.

Allt man behöver göra är att ta bilder / videor av saker som händer runt, eventuella nya evenemang i stan, etc. och ladda upp dem i Scoopshot-butiken med ett pris tillhört till salu. Appen ger också möjlighet att delta i dagliga fototävlingar arrangerade av varumärken eller utgivare (det kan finnas fotoämnen som delas som #selfiesundays, #shopaholic, #Thanksgiving, etc.).

Scoopshot Android-app

Vinnarna av dagliga tävlingar får sina bilder att visas direkt när någon öppnar Scoopshot-appen, vilket ger dem vederbörligt erkännande bland det globala mobilfotograferområdet. Du kan också rösta för de bästa bilderna dagligen samt försöka tjäna röster för dina uppladdade foton.

Det är fantastiskt hur du kan tjäna lite pengar samt ett rykte för något som du älskar att göra; vare sig det är att ta selfies eller spela in videor. Du kan få allt detta och mer genom att ladda ner den här appen på den här installationslänken för Scoopshot-appen.

Viggla

Vem skulle ha trott att det också kan vara givande att engagera sig i fritidsaktiviteter som att titta på TV-program eller lyssna på musik? Om du undrar hur detta är möjligt, prova bara Viggle Android-appen. Du behöver helt enkelt kontrollera TV-program eller låtar som visas och tjäna Viggle-poäng för att göra detsamma.

Med Viggle Live-funktionen är det möjligt att tjäna ytterligare poäng för att spela trivia eller frågesport i realtid när en show faktiskt är Live. Du kan sedan lösa in dessa poäng från den officiella webbplatsen Viggle.com och få din favoritmusik, filmer, e-böcker, ljudböcker, presentkort etc. som belöningar.

Toluna


Ett av de bästa sätten att tjäna pengar online via webbplatser är att göra enkäter eller opinionsundersökningar. Nu kan samma sak också göras via mobilappar för att tjäna användbara belöningar. Med Toluna Android-app kan du delta i opinionsundersökningar initierade av toppmärken för deras produkter eller tjänster. I gengäld tjänar du poäng som kan lösas in kontant, presentkort eller spännande produkter.

Toluna Survey App

Dessutom får du exponering för ett brett globalt Toluna-samhälle med mer än 4 miljoner medlemmar vars åsikter kan erhållas för de bästa budgetsmartphones, outforskade semesterplatser, topplöpningsskor etc. Således tjänar du inte bara belöningar utan kan också bli användbara förslag på shopping eller semesteralternativ. För att utnyttja dessa funktioner kan du helt enkelt ladda ner den här appen gratis från Google Playstore-länken.

Pakt


Mobilapputvecklare från Pact-teamet har hittat en lösning för att få alla lata ben att hålla sig till en vanlig träningsrutin. De har utvecklat Pact Android-applikationen som är en hälso- och fitnessapp med skillnad. Det betalar dig när du håller dig till dina mål för den vanliga träningen. Men det tar också ett straff för dig när du hoppar över övningen. Således måste du ställa in dina träningsaktiviteter och hälsomål för varje vecka, spåra dina träningspass dagligen tillsammans med dina viktminskningsmål och tjäna pengar för att vara en aktiv majoritet av tiden. Naturligtvis kan du bestämma hur mycket kontanter som finns på linjen. Appen överför helt enkelt pengarna från registrerade användare som inte når sina träningsmål till användare som lyckas uppfylla dem.

Du kan också få kontakt med andra fitnessappar som RunKeeper, Fitbit, MapMyRun, etc. Det ädla målet med denna app är att motivera människor att hålla sig friska och kontantbelöningen är bara pricken över i. ‘Hälsa är rikedom’ och med den här appen har du en chans att vinna båda. För att prova och tjäna pengar för träning kan man installera Pact-appen från Google Playstore gratis på den här länken.

MintCoins


Detta är ännu en app som ger Android-användare möjlighet att tjäna pengar på sina smartphones eller surfplattor. Allt du behöver göra är att registrera dig gratis och logga in på MintCoins-konto med ditt e-post-id. Börja fylla i olika erbjudanden och bjud in vänner att göra detta till en penningmyntapp för dig. Erbjudandena eller uppgifterna som ska slutföras är att spela gratis spel, titta på videoannonser, registrera på gratis och betalda webbplatser (betala för betald webbplatsregistrering är naturligtvis mycket högt), fylla i enkäter, ladda ner gratis och betalda appar (betala för betald appnedladdning är uppenbarligen mycket högre), etc.

Om du tror att hänvisa vänner till MintCoins Android-app inte kommer att hämta dig bra pengar, kan du behöva tänka igen eftersom appen betalar dig 0,25 dollar för varje vän som går med och betalar 0,10 dollar till kompisen också. Kan det bli lättare att tjäna pengar än så här? Du kan få tag på den här appen från Android Store.

Ibotta

Det är ett utmärkt alternativ för rabattkuponger, kupongkoder, presentkort etc. Du kan tjäna bra cashback för att shoppa dina favoritprodukter i butik eller online. Appen har exklusiva rabatter för dina favoritbutiker eller återförsäljare som Cosco, Target, Walmart, Express, Best Buy, Aero, etc.

Dessa rabatter kan låsas upp och användas av dig när du handlar i butiken eller online från ditt hem. Du tjänar riktiga kontanter när du handlar och begränsar därmed dina utgifter eftersom varje sparat öre är ett intjänat öre.

Du kan få utbetalningen via Venmo eller Paypal. Alternativt kan du lösa in dem som presentkort från iTunes, Amazon.com, Best Buy, Starbucks, etc.

För att göra din shoppingtur lukrativ nästa gång kan du ladda ner Ibotta gratis cashback-app här.

Google Opinion Rewards

Google Consumer Surveys har skapat den här appen som är klar baserat på enkäter. Du kan installera den här Google Opinion Rewards-appen från Google Playstore på den här länken. För att komma igång måste du bara svara på några frågor och fylla i din personliga profil.

Då kommer appen att fortsätta skicka nya undersökningar varje vecka beroende på dina intresseområden. För varje undersökning som genomförts av dig kan intäkterna ligga på några cent till 1-2 dollar. Den mest spännande delen med den här appen är dess tillförlitlighet (kommer från ett globalt känt företag som Google som äger Android OS).

För att slutföra undersökningarna som söker konsumentinformation och delar med relevanta företag tjänar du Google Play-krediter som enkelt kan lösas in på Android Playstore mot filmer, böcker, appar, musik etc. Således kan den här appen ta hand om din månatliga Google Playstore utgifter.

Leave a Comment