10 bästa NYA Android-appar från mars

Apputvecklare driver kuvertet dagligen och försöker förbättra och förbättra våra smartphone- och surfplattupplevelser. Faktum är att så många Android-appar kommer ut varje dag att det är svårt att hålla reda på dem alla.

Det är svårt att utnyttja det bästa av det bästa, men om du blir uttråkad av vad du har och vill prova något nytt, kolla in de bästa nya Android-apparna från den senaste månaden! Du kan kolla in våra val för de bästa nya Android-apparna från 2020 i videon ovan!

Hitta de bästa nya apparna

  • Flexcil
  • Flexi
  • Blick Väder
  • Google Pay
  • Hypernoter
  • Förra gången
  • MindTree
  • MoodBites
  • Photo Snatch
  • Win-X Launcher

Flexcil

Flexcil är en hybrid anteckningsapp tillsammans med en PDF-läsare. Det gör alla anteckningar du behöver. Du kan skapa anteckningar, lagra dem och återkalla dem senare efter behov.
Dessutom kan appen öppna PDF-filer och låta dig kommentera och markera PDF-filer efter behov.

Det är lite av en konstig hybrid eftersom vi normalt inte associerar anteckningar med PDF-filer, men det verkar fungera ganska bra. Den här är en enorm framgång på iOS så vi kan se liknande framgångar på Android. Tryck på knappen nedan för att registrera dig för betaversionen och ladda ner från Google Play Butik.

Flexi

Flexi är en levande tapet från Maxelus.net, en populär tillverkare av levande tapeter på Google Play. Den här är enkel, men den ser ganska bra ut. Levande tapeter har stöd för flera beröringar, några anständiga anpassningsalternativ och smidiga animationer.

Det fungerade i princip som beskrivet en avsedd på våra testapparater. Vissa har dock klagat på prestandafrågor på enheter med lägre ändar. Det är inte allvarligt men det är något att vara trött på.

Dessutom har Maxelus.net inte den bästa posten med appuppdateringar. Vi hoppas att den här inte blir kvar i dammet också.

Blick Väder

Glance Weather är en anständig uppsättning väder widgets. Det visar dig grunderna, inklusive aktuell temperatur, den verkliga känslan, toppar och nedgångar, och lite annan väderinformation också. Appen hämtar väder från NOAA, vilket är ungefär så bra som det blir.

Prognosen för timme ser ganska bra ut och den levererar mycket information med en blick, som namnet antyder. Tidigare versioner lämnade lite att önska men utvecklaren verkar lyhörd för feedback och har förbättrat widgets sedan släpp.

Google Pay

Google Pay hade en stor omstart den senaste månaden. Den nya versionen av appen gör fortfarande de flesta av samma saker som den tidigare appen. Användargränssnittet är dock mycket annorlunda med tyngre fokus på saker som att skicka pengar till vänner eller företag, som Venmo eller PayPal.

Du kan inte göra detta på webbversionen längre och det är lite halt. Appen fungerar bra i stället. Dessutom plockade appen upp några snygga nya knep.

Du kan till exempel låta den skanna dina Gmail- och Google Photos-konton efter kvittobilder för att dra nytta av Googles återbetalningsprogram. Det är bättre på vissa sätt, något sämre i andra. Det är mest för individuell tolkning.

Hypernoter

Hypernotes är en annan anteckningsapp som släpptes i mars 2021. Den här är dock mer inriktad på produktivitet än på dina livsmedelslistor. Oroa dig inte, men det kan helt enkelt hantera din livsmedelslista.

Det är lite komplicerat, men med god effekt. Det låter dig länka anteckningar i kategorier så att du kan referera till dessa anteckningar efter behov. Det skapar en liten karta så att du kan se hur alla dina anteckningar ansluter och refererar efter behov därifrån.

Hypernoter är definitivt något lite annorlunda och det är definitivt lite mer komplicerat än din grundläggande app som Google Keep.

Förra gången

Last Time är en tidslinjechef för aktivitet. Det kommer ihåg i grunden förra gången du gjorde en sak. Appen är användbar för en mängd olika ändamål. Du kan säga det förra gången du klippte dig eller senast du tränade.

Det kommer i princip ihåg allt du berättar för det så att du enkelt kan anpassa det efter din egen livsstil. Användargränssnittet är materialdesign och det är också ganska minimalt. Du bör lätt kunna ta dig runt i appen efter några minuter. Annars är det enkelt och det gör som det står.

MindTree

MindTree är en meditationsapp. Det erbjuder några meditationsrutiner, musik och tips. Det planterar också ett träd varje gång du mediterar om du har premiumprenumerationen. Dessutom spårar appen din aktivitet såväl som CO2 som tas bort från atmosfären från träden du planterade.

Det är en snygg hybrid som ger dig påtagliga belöningar för att behandla dig själv rätt. Abonnemanget är lite dyrt, men det planterar träd på dina vägnar så du får åtminstone något ut av det.

MoodBites

MoodBites är en dietspårare för människor med specialdieter, som de med IBS, en autoimmun sjukdom etc. Appen låter dig spåra vad du äter och hur din kropp reagerade på det. Således kan du räkna ut vad du kan och inte kan äta utan att göra din kropp arg.

Det fungerar också för saker som ketodieten och en glutenfri diet. Det finns en integrerad kalender så att du kan hålla reda på dina tidigare måltider under lång tid och trender för att se om du har mått bättre eller sämre nyligen. Det kräver prenumeration på alla funktioner, men det är åtminstone inte särskilt dyrt.

Photo Snatch

Photo Snatch är en nedladdning av bilder och videor. Det låter dig ladda ner bilder och videor från sociala nätverk som TikTok eller Instagram. Appen fungerar som de flesta andra i sin genre.

Du delar helt enkelt länken till ett foto eller en video från ett socialt nätverk till appen och appen försöker ladda ner den åt dig. Förutom dess basfunktionalitet låter appen dig också hitta och ta bort dubbletter, spela upp videor och visa dina saker i sin gallerivy. Det är inte perfekt, men det gör ett ganska bra jobb.

Win-X Launcher

Win-X Launcher är en Android-launcher med en riktigt rolig förutsättning. Det emulerar Windows 10-skrivbordet och startmenyn på din telefon. Du har fortfarande dina grundläggande saker som hemskärmar, widgetstöd etc.

Applådan är smart gömd i en startmeny i Windows 10-stil och du har saker som en aktivitetsfält och några andra saker. Det är ett mycket övertygande utseende och känsla utan att vara för svårt att använda.

Du får också några lätta anpassningsalternativ som stöd för ikonpaket. Detta är definitivt en av de funner launchers som vi har sett i det senaste minnet och en härlig förändring från det vanliga utseendet på en vanlig Android-launchers.

Leave a Comment