De 8 bästa astrologiprogrammen från 2021

  • Bästa övergripande: Astrology Zone
  • Mest omtalade: Co-Star
  • Bäst för relationer: Mönstret
  • Bäst för nybörjare: Time Passages
  • Mest interaktiv: Sanctuary
  • Bäst för lärande: Time Nomad
  • Mest grundläggande: Dagligt horoskop
  • Bäst för specifika förfrågningar: Chaturanga Astrology

Astrologizon

Susan Miller är ett av astrologins mest kända namn, med en webbplats som lockar miljontals tittare varje månad och en imponerande lista över bästsäljande böcker att starta. Så naturligtvis är Astrology Zones mobilapp en pålitlig resurs för många.

Appens gratisversion erbjuder helt enkelt en bättre användarupplevelse för dem som normalt läser Astrology Zone i sin mobila webbläsare, med tillgång till Millers horoskop varje månad, samt korta, dagliga avläsningar för vart och ett av de 12 skyltarna.

När som helst kan du komma åt gårdagens, morgondagens och morgondagens avläsningar, eller se detaljerade analyser för den här månaden och förra månaden. Men premiumprenumeranter får mer detaljerade dagliga avläsningar, med ett fullständigare horoskop som släpps varje söndag för att ange veckans ton för cirka 5 dollar i månaden.

Astrology Zones premiumversion har också tillgång till en lista med viktiga datum, ett bibliotek med Millers essäer som förklarar nyanserna i planetens rörelse och ett speciellt “Lär dig astrologi” -segment med information om planeterna, elementen och hur dessa krafter påverkar dina egna personlighetsdrag.

Medstjärna

Co – Star’s eleganta svartvita design och lättanvända gränssnitt lanserades 2017 av modebranschalunen Banu Guler med grundarna Ben Weitzman och Anna Kopp. försedd.

Men det finns substans bakom den iögonfallande stilen. Den livliga uppstarten, som har mer än fem miljoner användare runt om i världen, hävdar att spåra universums anpassning till den exakta tiden du föddes, med hjälp av artificiell intelligens och patenterad teknik för att erbjuda en mycket anpassad, personlighetsanalys och dela rak talande inblick i dina styrkor och brister.

Appen är inte exakt känd för saker med sockerbeläggning: Pithy-rådet i Co-Star: s “Day in a Glance” -vy har blivit viral för uppriktiga (och ibland helt oförskämda) antaganden. Men dess ytterst postable, fortune-cookie-esque dagliga godbitar kommer med ett socialt element också.

Användare kan jämföra sina stjärntecken med de av sina vänner på Co – Star gratis och mäta kompatibilitet över hela sju kategorier.

Mönstret

Den här kostnadsfria appen utan krusiduller kan vara freakishly exakt: Be bara Channing Tatum, som gick på Twitter 2019 för att uttrycka sin misstro över dess precision. Användare börjar med att dela sitt namn och kön, tillsammans med information som datum, plats och exakt födelsetid.

Mönstret fakturerar sig själv som ett socialt nätverk, så att användare kan ansluta till vänner via plattformen för att få en bättre förståelse för hur kosmos kan påverka deras relationer.

Men det stannar inte där: du kan köra relationsanalys för personer som inte finns i appen också genom att ange information om en vän, kross, romantisk partner eller potentiell affärsassistent.

Appen är utmärkt för användare som vill förstå de breda uttag av deras astrologiläsning, utan att komma in i ogräset på ordförråd eller stjärnmärken. Förvänta dig jordnära språk och insikter om ditt liv, dela upp i tre kategorier: grund, utveckling och relationer. Du har också möjlighet att läsa en snabb sammanfattning eller gå djupare med djupgående analys.

Tidsförlopp

Den här kostnadsfria tjänsten från Astrograph, en webbplats och en stationär app som tar sitt namn från teleskop som slutför astrofotografi, erbjuder aktuell information om astrologiska händelser.

Tillgång till en expansiv ordlista samt diagram som förklarar betydelsen bakom din sol, måne och stigande tecken gör Time Passages till den perfekta appen om du vill fördjupa dig och förstå de krafter som spelas bakom varje horoskop.

Om du använder gratisversionen av appen kan du förvänta dig personliga horoskop som är skräddarsydda efter deras specifika födelseinformation. Ytterligare funktioner kostar cirka 10 dollar vardera.

Välj bland tillägg som en kompatibilitetsmätare som hjälper dig att navigera i potentiella romantiska och affärsrelationer genom att jämföra diagram för att beräkna sannolikheten för ett framgångsrikt resultat eller prognoser för framtiden, så att du kan se kommande astrologiska händelser och överväga hur dessa kan påverka vad väntar.

Och du behöver inte porra över appen för att snabbt få de stora takeawaysna: Kvicksilver retrograd perioder och kommande månfaser är lätt tillgängliga på appens hemsida, så de kommer aldrig att överraska dig.

Fristad

Sanctuary trivs med mänsklig interaktion: Appen ger tillgång till on-demand astrologer, tillgängliga för att svara på frågor och ge hyperspecifik inblick i dagliga problem när de uppstår.

Prenumerationer kostar cirka $ 20 per månad och inkluderar en 15-minuters live-läsning per månad. Astrologen interagerar helt med dig via chatt, med möjlighet att gräva djupare in i ett område i ditt liv eller studsa runt från ämne till ämne.

Men det finns mycket att njuta av utöver människan-till-människa-kontakten, med grundliga guider till ditt eget tecken och tillgång till grunderna i varje zodiak, vilket breddar din förståelse för människorna omkring dig också.

Förvänta dig massor av GIF, emojis och skämt på vägen – den här appen tar sig inte för allvarligt – och känn dig inte pressad att begå medlemskap direkt. Dagliga horoskop och Starry-Eyed News (en astrologi-infuserad titt på dagens historia, nyheter och kändisskvaller) kommer gratis.

Time Nomad

Den här kostnadsfria appen erbjuder valet mellan tropiska och sidorika zodiak, inkluderar natal- och synastry-diagram och har en planeträknare och larm så att användarna kan optimera sina scheman runt solsystemets inriktning.

Men om du inte förstår vad något av det betyder kan det ändå vara appen för dig: Time Nomads träningsverktyg och blogg är värdefulla resurser om du börjar din resa med astrologi.

Appens lektioner tar en grundläggande metod, så att du kan träna dig på olika aspekter av astrologi från början, men också hålla mer avancerade ämnen som hjälper dig att ta ditt intresse till nästa nivå.

Visuella elever kommer att uppskatta Time Nomads heptagram, som illustrerar planetens rörelse för en viss plats organiserad efter timme eller veckodag. Leta efter virtuella lektioner varje vecka eller engångsförklarare, som alla kommer att öka din förståelse för planeterna och deras effekter på vår vardag.

Dagligt Horoskop

Drivs av Comitic, en utvecklare som också driver plattformen Daily Fortune Cookie, är Daily Horoscope en bas-till-basics-astrologiapp som visar horoskop varje månad, vecka och dag – inklusive dagens och morgondagens avläsningar (eftersom vi alla är nyfikna på framtida). De flesta av appens huvudfunktioner är helt gratis med reklam.

Visa kinesiska, zodiak- och druidhoroskop, eller kontrollera kompatibilitet mellan två tecken. Justera färger, teckensnittsstorlek och mer i appens inställningar, som har många alternativ för att välja olika teman och optimera användarupplevelsen för att passa dina behov. Dessutom finns det valfria push-aviseringar för att säkerställa att du aldrig missar en daglig läsning.

Chaturanga Astrologi

Den här gratisappen ber om minut-specificitet om när du föddes, och med goda skäl: Planetrörelser förändras med en grad var fjärde minut. Om du inte känner till den informationen har Chaturanga fortfarande din rygg med en korrigeringsprocess för födelsetid som använder andra milstolpar för att beräkna din födelsetid.

När du har angett denna information får du en gratis fråga till Chaturangas astrologer: affärsråd, romantisk vägledning, vänskapsfrågor och mer. När du har ställt en fråga kommer en riktig astrolog att svara inom 24 timmar. Efter den första kostnadsfria läsningen betalar du per fråga, men du kan tjäna ytterligare gratisspel genom att bjuda in vänner att ladda ner appen.

För att säkerställa kvaliteten på experterna som Chaturanga har tillgänglig, uppmuntrar appen dig att rangordna varje svar du får. Förutom spetsiga frågor kan du begära en personlig “Livsguide”, som kan innehålla gynnsamma datum, varningar och rekommendationer för de kommande dagarna.

Hur vi valde de bästa apparna för astrologi

För att välja de bästa astrologiprogrammen granskade vi var och en för dess funktioner, med tanke på hur varje erbjudande kan vara intressant, funktionellt eller helt enkelt roligt att använda.

Dessa appar har olika styrkor och svagheter, så de vädjar till enskilda användare på olika sätt, beroende på hur de tillämpar astrologi i deras dagliga liv. Därför räknade vi inte ut de grundläggande apparna utan krusiduller, och det var också därför vi övervägde många alternativ som hade många klockor och visselpipor.

Vi har också beaktat prissättningen – även en bra app kan vara ont om den inte är transparent om hur mycket de bästa funktionerna kommer att kosta. Dessutom undersökte vi användarrecensioner och appens popularitet för att avgöra vilka som var toppval.

Leave a Comment